ТОП пісень, які уособлюють Україну: Олександр Чайка, Олена Кравець та Нікіта Добринін поділилися рекомендаціями щодо української музики за лаштунками “Пісня мого життя” (ексклюзив)

Пісня мого життя
21:00
Щонеділі
Нікіта Добринін, Олена Кравець та Олександр Чайка порекомендували українські пісні

Гості нового епізоду “Пісня мого життя” Олександр Чайка, Олена Кравець та Нікіта Добринін назвали пісні, з якими асоціюють Україну, та розповіли, чому взяли участь у проєкті.

Поділитися:

Щонеділі о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” транслюють прем’єру проєкту “Пісня мого життя”, ведучою якого стала Катерина Осадча. За правилами, зіркові учасники та лідери думок загадують пісні, що асоціюються у них з певним важливим періодом життя, а сучасні українські артисти виконують їх на сцені.

Героями нового епізоду проєкту стали ветеран Олександр Чайка, телеведуча Олена Кравець, ведучий Нікіта Добринін та співачка DOROFEEVA. Ексклюзивно для сайту 1+1 гості поділилися враженнями від “Пісня мого життя” та улюбленою українською музикою.

Олександр Чайка

Чому ви вирішили взяти участь у “Пісня мого життя”?

Для мене це щось нове. Ніколи не брав участь саме в таких проєктах, тому це цікавий досвід. Люблю дізнаватись щось нове і пробувати себе в різних амплуа.

Яка пісня асоціюється у вас з Україною?

Кожен український виконавець несе особливий меседж про те, що відбувається в Україні. Проте через те, що я знявся у кліпі “Титани” — Kozak System, виокремлю саме її. У ньому чітко показали таких як я людей: ампутованих, у яких є протези. Попри наш важкий стан, ми все одно продовжуємо жити та показувати власним прикладом, що наша історія продовжується.

Олександр Чайка

Олена Кравець

Чому ви вирішили взяти участь у “Пісня мого життя”?

Скучила за каналом та його проєктами, а до того ж концепт “Пісні мого життя” здався мені дуже теплим. Коли подивилась перший випуск, то захотіла побачити як це виглядає наживо. А ще дуже рада побачити сьогодні на зйомках всіх цих чудових людей.

Яка пісня асоціюється у вас з Україною?

Зараз є чимало пісень і символів, які уособлюють Україну. Останнім часом часто слухаю “Пісня про пісню” Тараса Петрененка. Вона мене дуже надихає. Як на мене, ця композиція про душу та дух країни.

Олена Кравець

Нікіта Добринін

Чому ви вирішили взяти участь у “Пісня мого життя”?

Надзвичайно люблю музику. Кожен момент у моєму житті так чи інакше супроводжується нею, тому коли запропонували прийти в гості на “Пісню мого життя”, подумав: “Клас, зможу розказати одну зі своїх історій”. Це буде одкровення, яке не так часто переповідаю іншим. Сьогодні вирішив довірити цю історію команді та глядачам цього проєкту.

Чи змінилося за час повномасштабного ваше ставлення до музики?

Надзвичайно сильно змінилося. У перший рік великої війни взагалі не слухав музики, не міг фізично цього робити. Будь-яка мелодія викликала відразу. Тому лише останній рік спокійно можу вмикати хоч щось. До того ж з'явилося чимало класної української музики, яку дійсно хочеш слухати.

Поділіться рекомендаціями щодо українських виконавців.

Мені дуже подобається Клавдія Петрівна. З так званого українського олд-скула люблю “Друга ріка”. Ще слухаю пісні DOROFEEVA.

Нікіта Добринін

Про особисті історії зіркових гостей дивіться у новому епізоді “Пісня мого життя”, яка виходить щонеділі о 21:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Новини по темі