Наталія Могилевська відсвяткувала день народження прийомної доньки

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Наталія Могилевська відсвяткувала день народження прийомної доньки
inst: nataliya_mogilevskaya

У відео співачка показала, як влаштувала святкування для доньки, якій виповнилося 4 роки.

Поділитися:

Дивіться більше цікавих новин про життя знаменитостей у проєкті «ЖВЛ представляє», що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі «1+1 Україна».

Українська співачка Наталія Могилевська зворушила шанувальників відео з родинного свята. Про це детальніше  розповіли у «ЖВЛ представляє»Її молодшій доньці Софії цими вихідними виповнилося 4 роки. Хоч зірка і не показує обличчя дітей, але дитяче свято показала у подробицях:

«Це перший велосипед в її житті, перший ведмедик і улюблена наша гойдалка, ми її просто обожнюємо».

На відео співачка показала, як прикрасила домівку до свята доньки, а сама дитина зізналась, що ніколи не куштувала піцу, після чого Могилевська приготувала їй піцу на сніданок. На початку року Наталія вперше оголосила, що стала мамою. Це сталося ще близько двох років тому, коли співачка разом із коханим чоловіком всиновила двох дівчаток. Доньки співачки є сестрами, а зараз їм по 12 і 4 роки. Старшу дівчинку звати Мішель, молодшу - Софія. Через травми, які дівчата пережили, вони певний час проходили адаптацію. Співачка неодноразово наголошувала, що показувати доньок навіть у майбутньому не планує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі