DOROFEEVA у "Пісні мого життя" розповіла, як зустріч з Кузьмою Скрябіним вплинула на її тренерство в "Голосі країни"

Пісня мого життя
21:00
Щонеділі
DOROFEEVA розповіла, як на неї вплинуло знайомство з Кузьмою Скрябіним

DOROFEEVA у проєкті "Пісня мого життя" пригадала знайомство з Кузьмою Скрябіним.

Поділитися:

Щонеділі о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” виходить новий випуск проєкту Пісня мого життя. За правилами проєкту, зіркові учасники та лідери думок загадують пісні, що асоціюються у них з певним важливим періодом життя, а сучасні українські артисти виконують їх на сцені. Гості та телеглядачі будуть намагатися відгадати, чия історія захована під загаданою піснею. Однією з героїнь нового випуску стала українська співачка, тренерка "Голосу країни" DOROFEEVA

Надя Дорофєєва замовила композицію Кузьми Скрябіна "Люди, як кораблі", поділившись ексклюзивною історією знайомства з музикантом. 

"Мені тоді було 15 років. Це був проєкт "Шанс". Мені пощастило, що я потрапила до Кузьми. Він класно жартував, дуже професійно зі мною працював над номером. Нагадую, тоді на підготовку давалося 8 годин. Ми багато тренувалися, репетирували, співали, говорили. Він став для мене прикладом на все життя, як потрібно допомагати людям. Через 11 років я стала тренеркою дитячого "Голосу країни". І що я робила? Те, що робив Кузьма. А він постійно тримав за руку, хвалив, мабуть, і там, де не треба було. Він кожен дубль казав: "Ти ідеально заспівала". Я розуміла, що я могла неідеально заспівати, але він робив усе, щоб я почувалася розслаблено. І цей скіл дуже сильно мені тепер допомагає з моїми учасниками "Голосу країни", тому що я розумію, що таке вийти на сцену. Я навчилася у нього, як важливо давати повну віру, що ти найкращий, господар сцени, це твій шанс показати себе", — зізналася DOROFEEVA.

Надя Дорофєєва

Також артистка поділилася архівним аудіозаписом, де спілкується з Кузьмою Скрябіним за лаштунками проєкту "Шанс". Дивіться у проєкті "Пісня мого життя", що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коли доньки голодували, старша знаходила їжу", — Наталія Могилевська розповіла про прийомних доньок у проєкті "Пісня мого життя"

Новини по темі