Вбивство у Німеччині: у «Сніданку з 1+1» розкрили подробиці загибелі двох українських військових

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Вбивство українських військових в Німеччині: деталі злочину

Вбивство українських військових в Німеччині: деталі злочину у "Сніданку з 1+1".

Поділитися:

Щодня з 6:30 до 09:30 на телеканалі “1+1 Україна” глядачів “Сніданку з 1+1” очікують свіжі актуальні новини та події, експертні думки та поради, що налаштовують на продуктивний день.

У ранковому проєкті розповіли, що підозрюваний росіянин відкрито підтримував путінський режим і вже неодноразово нападав на українців.

Суботнього вечора 27 квітня у місті Мурнау, що у Німеччині знайшли тіла двох серйозно поранених чоловіків. Один загинув на місці, інший - помер у лікарні. За даними поліції, загиблим було 23 і 36 років. Військові приїхали на лікування та реабілітацію до Німеччини. Наразі встановлено особу одного із вбитих.

«Він був бійцем 122 аеромобільного батальну 81 окремої аеромобільної Слобожанської бригади десантно-штурмових військ» - написала служба звʼязків з громадськістю бригади у Facebook.

Нападника затримали майже одразу. Ним виявився 57-річний громадянин Росії, який жив неподалік місця злочину. Під час обшуку в його будинку був знайденим ніж, яким було здійснене вбивство.

Згідно з інформацією SPİEGEL, того ж вечора кривавий слід привів поліцію до квартири ймовірного злочинця, якого знайшли у стані сильного алкогольного спʼяніння і без опору він дозволив себе заарештувати.

Німецьке видання пише, що злочинець був знайомий з постраждалими. Броварське радіо, посилаючись на місцевого жителя стверджує, що їх трьох часто бачили разом. Натомість міністерство внутрішніх справ цього регіону стверджує, що поки не бачить переконливих ознак того, що вбивство сталося на фоні війни Росії проти України.

Кореспонденту ТСН, воєнкору Андрію Цаплієнку вдалося дізнатись інші подробиці. Зʼясувалося, що підозрюваний відкрито підтримував путінський режим, носив одяг із літерою «Z» і вже неодноразово нападав на українців. Міністерство закордонних справ України доручило дипломатам тримати справу на контролі. 

Щодня з 6:30 до 09:30 на телеканалі “1+1 Україна” глядачів "Сніданку з 1+1" очікують свіжі актуальні новини та події, експертні думки та поради, що налаштовують на продуктивний день. 

Новини по темі