“Моя акторська історія ще не розкрита повністю”: Тімур Мірошниченко розповів про зйомки у серіалі “Коло омани” на “1+1 Україна”

Коло омани
20:15
з 22 квітня
Тімур Мірошниченко про роль у "Коло омани"

Тімур Мірошниченко розповів про роль у серіалі "Коло омани" на "1+1 Україна".

Поділитися:

Ведучий “ЖВЛ Представляє” на “1+1 Україна” Тімур Мірошниченко зіграв у серіалі “Коло омани”. Стрічка розповідає історію жінки, яка прагне відновити правду та відчайдушно протистоїть складним життєвим обставинам задля того, щоб повернути власну доньку. У серіалі Тімур зіграв самого себе — відомого телеведучого, який став гостем авторської програми головного героя Стаса Гончарука (у виконанні актора Сергія Стрельникова).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Глядача точно вразить непередбачуваність", — Олександр Соколов про роботу над серіалом "Коло омани" на "1+1 Україна" та повернення до акторства під час війни (ексклюзив)

Коло омани

Це не перший кінодосвід Тімура — раніше він знімався у серіалах, короткометражках, повному метрі, документальних проєктах та різноманітних відеокліпах, тож на знімальний майданчик прийшов, маючи певні знання. Проте ведучий зазначає, що його потенціал в акторській сфері ще не до кінця розкритий і він має, що показати глядачеві. Працюючи на одному майданчику з відомими акторами, телеведучий намагається спостерігати за їхньою роботою, яку конвертує у власний досвід.

мірошниченко коло омани

“Я часто бував на знімальних майданчиках в ролі журналіста, безпосереднього учасника знімального процесу або актора, тому багато уважно придивлявся за роботою акторів у кадрі й поза ним. Мені подобається спостерігати за тим, як професійні актори перевтілюються, вживаються у ролі, як репетирують - це все стає чудовим досвідом для мене. Я вважаю, що моя акторська історія ще не розкрита повністю. Я мрію зіграти по-справжньому велику роль у кіно”, - розповів Тімур Мірошниченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цікаві факти про серіал "Коло омани" на "1+1 Україна"

мірошниченко коло омани

У серіалі “Коло омани” також зіграли відомі українські актори, такі як: Катерина Варченко, Наталя Васько, Олександр Соколов, Дар’я Легейда та наймолодша ведуча “Сніданку з 1+1” Єфросинія Мельник. Дивіться детективну мелодраму “Коло омани” о 20:15 з понеділка по четвер на “1+1 Україна”.

Новини по темі